Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Gobin: Sav trud naplatit ću dogodine

22.09.2010. 22:00
Gobin: Sav trud naplatit ću dogodine


Prezadovoljan sam s drugim mjestom u Kupu, posebno što se radi o mojoj prvoj sezoni. Unatoč teškim uvjetima za treninge i izostanku trenera specijaliziranog za triatlon, uspio sam pokazati da se trudom može dosta toga kompenzirati – kaže Gobin


Triatlon klub Zadar, odnosno jedan od njegova dva registrirana natjecatelja, već je u debitantskoj sezoni ostvario zapažen uspjeh. Hrvoje Ostojić zbog poslovnih je obveza sudjelovao na samo dvije utrke, no zato se za dobar plasman pobrinuo Ivan Gobin. Nastupivši na šest utrka bodovanih za Kup Hrvatske (Rab, Pula, Zagreb, Gornja Stubica, Split i Supetar) ovaj se svestrani sportaš okitio naslovom viceprvaka u kategoriji seniora iznad 30 godina. U inat činjenici da Zadrani nemaju trenera te da sve pripreme odrađuju oslanjajući se na skromno dosadašnje iskustvo, Gobin se na kraju sezone popeo na postolje.
– Prezadovoljan sam s drugim mjestom u Kupu, posebno što se radi o mojoj prvoj sezoni. Unatoč teškim uvjetima za treninge i izostanku trenera specijaliziranog za triatlon, uspio sam pokazati da se trudom može dosta toga kompenzirati – kaže student Kineziološkog fakulteta čija bi edukacija u budućnosti trebala biti jamstvo novim, odličnim rezultatima.
– Upisao sam Višu trenersku, smjer Kondicijska priprema sportaša. Trenutačno sam na prvoj godini, no usvojena znanja dobro su mi koristila već ove sezone. Puno sam vremena, odnosno treninga, posvetio tehnici u sva tri sporta. Ponajviše plivanju, tako da i nije bilo vremena za tempiranje forme za sezonu 2010. To znači da me ove zime čeka težak posao, međutim, smatram da bi sav dosadašnji trud trebao doći na naplatu u sljedećoj sezoni – naglasio je Gobin.


 UPISI




Iz TK Zadar pozivaju zainteresirane da se uključe u triatlon. Upisi se vrše za mladiće srednjoškolskog uzrasta i starije (poželjno plivačko, biciklističko ili iskustvo bavljenja atletikom). Kontakt telefon je 098 1805434.