Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Biogradu plus šest protiv Zadra

22.09.2011. 22:00
Biogradu plus šest protiv Zadra


ZADAR 23 (10)
BIOGRAD 29 (15)
ZADAR – Dvorana Mocire. Gledatelja: 40. Suci: Ante Pavić i Mate Torbarina (oba Zadar).
ZADAR: Vrsaljko, Maruna, Zelić 1, Arbanas 3, Jerak 6, Merhar, Humbolt, Šimičević 3, Klasanović 1, Maričić, Bukva 3 (1), Čirjak 6, Šeremet, Šulić. Trener: Frane Kardum.
BIOGRAD: Cota, Lukežić 2, Brkljača 6, Pelicarić, Punoš, Zorica 5, Katuša 2, Duvnjak 3, Knežević, Markić 11 (1). Trener: Zoran Mikulić.
Sedmerci: Zadar 1 (5); Biograd 1 (3).
Isključenja: Zadar 8 minuta; Biograd 6 minuta.
Prijateljski susret između rukometaša Zadra i Biograda, odigran preksinoć u Mocirama, ponudio je bolje izdanje gostujuće momčadi koja je u razmaku od dva tjedna upisala i drugu pobjedu nad “plavima”. Utakmicu su obilježile brojne tehničke greške, no sastav iz kraljevskog grada je griješio manje, a u svojim redovima imao odlično raspoloženog Markića, strijelca 11 pogodaka. Zadrani su kvalitetniji otpor pružili u prvom dijelu, posebice u uvodnim minutama, da bi u nastavku glavninu vremena proveli pokušavajući smanjiti zaostatak. Posljednju šansu vidjeli su u završnici, kod rezultata 22:25, no igrači Zorana Mikulića pobrinuli su se da 4-1 serijom otklone bilo kakve dvojbe. Ovaj je susret rukometašima iz Mocira poslužio kao posljednja provjera uoči početka Druge HRL-jug i subotnjeg gostovanja u Splitu, dok su ga Biograđani iskoristili za pripremu za prvoligaški ogled sa Županjom (u subotu u Županji).