Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Jardine: Jedva čekam početak sezone

22.09.2013. 22:00
Jardine: Jedva čekam početak sezone


Niti jedan početak nije lagan. Sigurno je da nisam u optimalnoj formi, ali trener je odličan. Strpljiv je sa mnom i spreman me je čekati – kazao je Jardine


Ako se po jutru dan poznaje, onda bi Antonio Scoop Jardine, novi igrač KK Zadra trebao biti veliko pojačanje zadarske momčadi. Iako je stigao poprilično nespreman, iako godinu dana nije nastupao zbog loma noge, mladi Amerikanac u pripremnim utakmicama je dokazao da itekako zna igrati.
– Zadovoljan sam. Kako i ne bih bio kada sam nakon godinu dana pauze i teške ozljede dobio priliku igrati profesionalnu košarku – kazao je Jardine.
Iako nije predugo u Zadru, Jardine se počeo polako uklapati. Odradio je i prve pripremne utakmice. I trener Hrvoje Vlašić je priznao kako njegov prvi organizator igre nije dovoljno spreman za veću minutažu, ali isto tako je zadarski strateg napomenuo kako se radi o igraču koji itekako zna igrati košarku i da će za 10-15 dana ući u pravu formu.
– Niti jedan početak nije lagan. Sigurno je da nisam u optimalnoj formi, ali trener je odličan. Strpljiv je sa mnom i spreman me je čekati. I ja, ali i cijela momčad imamo još mnogo prostora za napredak. Ima mnogo stvari koje moramo popravljati, ali idemo iz dana u dan. Vidljivo je da napredujemo kao momčad. Naravno, najvažnije je da budemo pravi kada krene sezona.
Iako je tu tek nekoliko dana, Antonio Scoop Jardine imao je samo riječi hvale za grad u kojemu bi trebao provesti možda i najvažnije godine početka svoje profesionalne karijere.
– Grad je prelijep. Zaista mi se sviđa ovdje. Znam da klub ima mnogo navijača i da su odlični. I zbog njih jedva čekam da sezona krene.
A što očekujete od sezone?
– Očekujem odličnu sezonu i mnogo pobjeda. Zaista se radujem početku.
I još nešto…
– Čovječe, imate prelijepe djevojke. Zadranke su zaista prekrasne…