Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Zadrani nakon uvodnog poraza uhvatili zamah

22.09.2013. 22:00
Zadrani nakon uvodnog poraza uhvatili zamah


Radnik u trećem kolu Prve kuglačke lige nije imao šanse osvojiti bodove u Zadru. Domaća momčad je, izgleda, uhvatila zamah i nakon uvodnog neugodnog poraza protiv Kandita, ostvarila dvije uzastopne pobjede i polako se počela primicati vrhu ljestvice kojeg drže Zaprešić i Grmoščica s maksimalnim učinkom iz prva tri kola.
Već nakon prve izmjene Zadrani su manje-više riješili pitanje pobjednika. Hrvoje Marinović i Luka Ukalović ostvarili su pobjede, a ovaj drugi je i s odličnom predstavom osigurao svojoj momčadi i veliku razliku u drvima, tako da gosti već tada više nisu imali nade u pozitivan ishod.
U drugoj izmjeni na teren su izašli novi igrači Zadra Matko Bulka i Andrej Kovač. Bulka, kojeg je na kraju zamijenio Alić, je s 4:0 bio bolji od Kramera, dok je Kovač s Filipančićem igrao 2:2, no na kraju je uspio doći do pobjede jer je imao jedno srušeno drvo više (614 – 613). Posljednja izmjena bila je samo formalnost. Mario Baljak je poražen od Stepančića, iako je u konačnici imao deset srušenih drva više, no igrač Radnika je bio bolji u setovima (2,5 – 1,5).
Do poena za Zadar je stigao i Stanko Čota koji je s Maričićem igrao također 2:2 u setovima, ali je Čota imao znatno više srušenih drva.