Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nikolić: Pobjeda je imperativ

22.10.2010. 22:00
Nikolić: Pobjeda je imperativ


Moramo pobijediti Labinjane želimo li nastaviti s prikupljanjem bodova za ostanak u Ligi. Radi se o momčadi koja je u našem rangu i s kojom se definitivno možemo nositi. Ako nastupimo u izdanju kao protiv Ivančice i Spačve, onda su naše šanse još i veće. Naime, vjerujem da nam borbenost i maksimalan pristup mogu donijeti toliko željenu prvu pobjedu. Ne smijemo se zavaravati da će biti lako, jer svaki ovosezonski bod izvući ćemo uz dosta muke. Međutim, imam povjerenja u svoje igrače koji su spremni nadvladati teret imperativa – Igor Nikolić, trener Zadra, najavio je dvoboj sedmog kola Prve HRL u kojem “plavi” večeras (subota) u 18.30 dočekuju Mladi rudar.
Trenutačno devetoplasirana momčad dolazi u Mocire u nadi da je fenjeraš Zadar dobra prilika za nadoknaditi propušteno iz prošlog kola kada su Labinjani na domaćem terenu pokleknuli pred Osijekom, no Nikolić i njegov sastav imaju drugačije planove:
– Mladi rudar je prošli tjedan izgubio od Osijeka, a prije toga još su uvjerljivije poraženi od Spačve – od dvije momčadi protiv kojih smo dokazali da im možemo parirati. Slijedom toga, imamo pravo vjerovati u pozitivan ishod – kaže strateg domaćih u čijim bi se redovima večeras trebala naći i dva povratnika: Ivan Mijolović i Damir Samaržija.
Raspored 7. kola: Zadar – Mladi rudar (subota, 18.30), Prelog – Đakovo, Županja – Umag, Kaštela Adriachem – Senj Wallenborn, Spačva Vinkovci – Crikvenica, Osijek – Hrvatski dragovoljac, Ivančica Ivanec – Brod Konstruktor.