Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Izvukli smo psihološki tešku utakmicu

22.11.2010. 23:00
Izvukli smo psihološki tešku utakmicu


Za nas je ovo bila psihološki teška utakmica, posebno zbog posljednjih poraza u susretima u kojima smo gubili u neizvjesnim završnicama. Pokušao sam uvjeriti igrače da smo na dobrom putu i da zadrže razinu rada i vjere, a oni su u tome uspjeli. Dobro smo odigrali ovu utakmicu, a priliku sam želio dati i mlađim igračima s manjom minutažom, odnosno odmoriti one koji su do sada najviše participirali – neposredno nakon prvog europskog slavlja izjavio je Danijel Jusup, trener Zadra na čije se riječi nadovezao Ivan Tomas:
– Apoel je dobra momčad, bez daljnjega, no mi smo večeras zaista odigrali dobro. Zadovoljan sam i svojim nastupom, kao i podrškom navijača koja mi je ulijevala samopouzdanje – kratak je bio razigravač Zadrana, strijelac sedam koševa.
S druge strane, Yannis Christopoulos se na tiskovnoj konferenciji osvrnuo na brojne pogreške svog sastava, istaknuvši kako je 25 izgubljenih lopti „bilo previše”, te da je Zadar bolje funkcionirao na obje strane terena – u ofenzivnom i u defanzivnom dijelu.
– Kad primiš 90 i više koševa teško je bilo koga pobijediti, a kamoli kada igraš u gostima. Čestitao bih Zadru na pobjedi i poželio im sve najbolje u nastavku Eurochallenga – zaključio je ciparski strateg.