Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Arsenal na Silvestrovo postaje pozornica “1001 noći”

22.12.2010. 23:00
Arsenal na Silvestrovo postaje  pozornica “1001 noći”


Već vam nedostaju Onur i Šeherezada? Nema problema, Arsenal se pobrinuo za vas! Galerija Arsenala na Silvestrovo postaje  prava pozornica “1001 noći”  uz mirise i okuse Orijenta, Na  jelovniku će se uz bogat izbor  sireva, mesnih delicija, orijentalnih slastica i salata, te  egzotičnog voća naći i omiljeni mesni specijaliteti turske  kuhinje.
 Ni Rockatansky band nije  ostao imun na čari Orijenta.  Zaposjednuti orijentalnim alter egom, zataknuli su turbane na glave i ne odustaju od  svog novog imena – Alibaba  band. Kažu da dolaze iz Bagdada i tamo im je baš dobro;  ima američke vojske i razbojnika:
– Tamo se pjeva “tko pjeva  zlo ne misli”. A kako tamo  svako malo pucaju bombe, posebno smo se spremili za sve  vrste novogodišnjih pirotehničkih sredstava, a ni sablje i  noževi nisu nam strani. Bit će  to jedna vrlo eksplozivna zabava, najavljuje vođa družine  Alibaba.
Repertoar ide od Ofre Haze do Tarkana. Alibaba i njegova družina će sav repertoar  izvesti na hrvatskom!
– Zapravo, mi se između  sebe sporazumijevamo jednim starim dijalektom koji  nitko ne može razumjeti, pa  nam jezici poput vašeg ne  predstavljaju ama baš nikakav  problem, pojašnjava Alibaba,  koji u svojoj družini, prigodno, ima i Šeherezadu:
– Šeherezada je naša pjevačica, ali kako je prevelike  popularnosti pa to ne smijemo reći javno. A Onur?  Gdje je Onur? Pa on je u “sexy  shopu”, kako to ne znate?  Onur je najpopularnija masažna sprava za žene. Može se  naći i u TV prodaji tu i tamo,  za samo 12,99 kuna. A ako  naručite u prvih deset minuta,  stiže vam i dodatak – mi!
 U Arsenal na “1001 noć”  Alibaba bend iz Bagdada pristižu, naravno, na letećim ćilimima. Vrata u Arsenalu su  već izmjerena, i taman odgovaraju. Nažalost, u Zadru  se zadržavaju samo na Silvestrovo, jer ih već sutradan  čekaju gaže u drugim dijelovima svijeta. Ipak treba zaraditi honorar, kažu dečki.
– Nije baš kao kod Seve, ali  bar se bolje zabavljamo od  nje, pojašnjavaju iz Alibaba  benda. Od honorara će sebi,  kažu, kupiti mini ćilime, a  ženama mini-onure. S ekstra  baterijama.
Zabava je dakle zagarantirana, požurite kupiti svoje  ulaznice kako na najluđu novogodišnju noć ne biste ostali  bez karte. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Arsenalu (za parter i galeriju) i  putničkoj agenciji “Aquarius”  (za parter).


Alibaba bend


Vokal – klavijature Alibaba baba
Klavijature – Alibaba dida
Bubnjevi – Alibaba juva
Bas – Alibaba gruver
Gitara – Frababa
Pjevačica – Antišeherezada