Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Krali benzin iz vlakova u Gaženici

22.12.2010. 23:00
Krali benzin iz vlakova u Gaženici


Policijski službenici Druge policijske postaje u  Zadru dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17-godišnjakom sa zadarskog područja kojeg se sumnjiči da je,  zajedno s 18-godišnjakom i 19-godišnjakom tijekom noći  prošloga četvrtka u industrijskoj zoni Gaženica, ukrao 160  litara benzina iz cisterni teretnog vlaka. Trojica mladića  zaradila su kaznene prijave zbog krađe.
Policajci su u utorak okončali još jedno kriminalističko  istraživanje, a riječ  je o nešto starijim  mladićima u dobi  od 17, 20 i 25 godina, također sa zadarskog područja.  Oni se sumnjiče da  su iste noći, u Industrijskoj zoni  Gaženica, “istankali” čak 640 litara  benzina iz cisterni  teretnog vlaka te su  i protiv njih podnesene kaznene prijave.
I benkovački su policajci bili vrijedni te su ušli u trag  29-godišnjem kradljivcu s biogradskog područja, kojeg se  sumnjiči da je početkom listopada ove godine u mjestu  Radašinovci ukrao četiri janjeta u vlasništvu 66-godišnjakinje.  Ona je štetu procijenila na oko tri tisuće kuna. Isti kradljivac  je “operirao” i u mjestu Vrana. Tamo je 77-godišnjem mještaninu odnio dva janjeta i sedam kokica u vrijednosti od oko  dvije tisuće kuna. Protiv njega je podnesena kaznena prijava  zbog krađa.
Ukraden vrijedan vanbrodski motor
Tijekom vikenda na Šetalištu Bošana u  Biogradu, nepoznati je počinitelj s plastične brodice u vlasništvu jednog poduzeća iz Biograda, koji se nalazio na vezu,  ukrao vanbrodski motor marke “honda”, vrijedan oko 15  tisuća kuna.