Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Božićni nastup polaznika plesne škole Studio 1

22.12.2011. 23:00
Božićni nastup polaznika plesne škole Studio 1


Multimedijalna dvorana Gradske knjižnice Zadar sinoć je bila premala za sve koji su željeli vidjeti božićni nastup polaznika plesne škole Studio 1. Gledatelje su oduševili, od grupe djevojčica u božićnim kostimima preko malih do velikih parova, sjajne i resaste haljine, standardni latinoamerički i sportski plesovi… A to je samo mali dio onoga što polaznici uče u plesnoj školi Studio 1 koju vode Sandra i Oliver Brala, treneri i aktivni natjecatelji u sportskim plesovima.
– U Studiju 1 imamo više od 100 polaznika, od djece od pet godina do starijih naraštaja, do čak 60 godina, koji plešu u grupama početnika i rekreativaca. Jedini u gradu imamo sportske plesove i naši plesači ostvaruju jako dobre rezultate, bez obzira na to što kod nas vlada mišljenje da je ples samo za feminizirane muškarce. A to je zapravo jedan jako naporan i težak sport, a uz stjecanje znanja, to je lijepo druženje i stvaranje prijateljstva, rekla je Sandra Brala.
U Gradskoj knjižnici nastupila je i plesna grupa Područne škole Puntamika OŠ Šimuna Kožičića Benje koju je, također, uvježbao plesni par Brala.