Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Kreativnošću do osmijeha

23.01.2014. 23:00
Kreativnošću do osmijeha


Cilj ovog projekta je približiti se osnovnoškolskoj populaciji, informirati ih, senzibilizirati i animirati za što kvalitetnije i kreativnije osmišljavanje slobodnog vremena


Udruga apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji PORAT, počinje s provođenjem kreativnih radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta pod nazivom Kreativnošću do osmijeha.
Prva radionica održat će se u srijedu 29. siječnja 2014. u 17 sati u prostorijama udruge Porat koje se nalaze na Trgu Petra Zoranića, a pod vodstvom Koraljke Alavanje prof. pedagogije i dipl. povjesničarke umjetnosti.
Ove kreativne radionice provode se u sklopu projekta Kreativnošću do osmijeha koji je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.
Cilj ovog projekta je približiti se osnovnoškolskoj populaciji, informirati ih, senzibilizirati i animirati za što kvalitetnije i kreativnije osmišljavanje slobodnog vremena. Polaznici će se kroz radionicu upoznati s terminima i metodama iz likovne umjetnosti, te usvajanjem vještina upotrebe likovnih sredstava razviti vlastito analitičko promatranje, oblikovno mišljenje i stvaralačku maštu. Također, polaznici radionice imat će priliku posjetiti muzeje Grada Zadra, otići na kino projekcije, provesti vrijeme u prirodi i upoznati svoj grad, te uz puno igre i veselja ugodno se družiti s vršnjacima.
Sve radionice za polaznike su besplatne!
Svi zainteresirani još uvijek se mogu javiti na telefon 023 302107, mobitel 095 9021749 ili navratiti u srijedu 29. siječnja u 17 sati u prostorije udruge Porat. Sve informaciji mogu se dobiti i preko Facebook stranice i otvorene grupe Kreativne radionice – PORAT.