Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Simpozij samo za zaposlenike Mitsuija

Autor: Siniša Klarica

23.02.2010. 23:00
Simpozij samo za zaposlenike Mitsuija


Azalea, zadarska tvrtka za posredovanje u ukrcaju pomoraca, demantirala je navode koji su mogli naći na web-stranicama velike japanske brodarske kompanije Mitsui O.S.K. Lines, Ltd. Riječ je o navodnoj konferenciji o sigurnosti plovidbe koja se po navodima s weba, trebala održati 12. ožujka u Zadru, a koja je pobudila veliko zanimanje pomoraca koji su jučer opsijedali telefon ove zadarske pomorske agencije.
– Nije riječ o sigurnosnoj konferenciji nego o internoj konferenciji koju organizira Mitsui za svoje pomorske časnike. Konferencija će se održati već 2. i 3. ožujka u hotelskom kompleksu Falkensteiner na Puntamici. Na njoj će pozvanim časnicima koji plove na brodovima Mitsuia biti prezentirane najnovije aktualnosti u poslovanju tvrtke, rekla nam je menadžerica u Azalei, Svjetlana Peša.
Njezina kolegica, trenutačno agentica u tvrtki Lea Ivanov Mavra, rekla je da je agencija njenog oca kapetana Romana Ivanova, zapravo predstavništvo Mitsuia u Hrvatskoj. Iako Mitsui ima preko 800 brodova svih vrsta, podijeljenih u nekoliko flota, Azalea se brine za ukrcaj časničkog kadra iz Hrvatske i to na tankere, LNG i LPG te na tzv. product brodove i kemikalce.