Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Strategija kao prvi, ali veliki korak

23.02.2014. 23:00
Strategija kao prvi, ali veliki korak


Vijećnici Općinskog vijeća Privlake, njih desetorica od jedanaest, okupili su se iz drugog pokušaja na prvoj ovogodišnjoj radnoj sjednici. Sjednicu je vodio predsjednik OV Dalibor Glavan Mudre (NL).
Od svih tema najviše se vremena potrošilo na strateški dokument pod nazivom ¨Program ukupnog razvoja općine Privlaka¨ koji je po nalogu prijašnje općinske vlasti izrađen od strane specijalizirane tvrtke ¨CroMost d.o.o.¨ sa sjedištem u Bjelovaru. Direktorica navedene tvrtke te ujedno autorica navedenog dokumenta izrađenog na ukupno 168 stranica, Nikolina Hrpalo, vijećnicima te općinskom vodstvu s načelnikom Nevenom Begonjom i donačelnikom Žanom Skoblarom, obojicom s (NL), detaljno je elaborirala bit i značaj dokumenta za svekoliki budući razvoj mjesta i općine Privlaka.
– Ovo je živi dokument i temelj vašeg razvitka, ali nije sveto pismo da se ne bi mogao u narednim godinama u hodu dopunjavati i mijenjati dobrom i konstruktivnim idejama i prijedlozima svih stanovnika općine Privlaka. On se uglavnom bazira na razvoju turizma, poljoprivrede i ribarstva te izgradnji infrastrukture i ostalih brojnih osobitosti kojim je bogato vaše mjesto, rekla je uz ostalo direktorica Nikolina Hrpalo zaželjevši na kraju stanovnicima općine Privlaka da u što kraćem vremenskom roku realiziraju što više programa. Vijećnici su jednoglasno prihvatili općinsku razvojnu strategiju.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU