Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Sedamnaest paketa potrebitima

Autor: Branko Božić

23.03.2013. 23:00
Sedamnaest paketa potrebitima

Foto: Branko BOŽIĆ



U povodu nadolazećeg blagdana Uskrsa u ninskoj Gradskoj vijećnici organizirana je već tradicionalna i prigodna podjela uskrsnih darova. Riječ je o paketima s uskrsnim namirnicama u vrijednosti od 200 kuna koje gradska uprava već godinama priprema za bolesne i potrebite s područja Nina.
– Ova predblagdanska akcija samo je jedna u nizu kojom djelatnici ninske gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Emilom Ćurkom nastoje razveseliti građane koji žive u teškim materijalnim uvjetima, a posebno njihovu djecu. Ovaj događaj baš zbog ljepote trenutka uvijek izaziva radost među onima koji daruju i onima koji primaju, rekla je Mirjana Knežević, savjetnica za društvene djelatnosti u Gradu Ninu prilikom uručivanja 17 paketa.
Inače, pakete su preuzeli predsjednici mjesnih odbora Poljica Briga, Žerave, i Ninskih Stanova – Marin Smokrović, Damir Beram i Ante Matković te djelatnik zatonske Turističke zajednice Frane Pavlović. Oni su ih potom u svojim mjestima podijelili onima kojima su bili namijenjeni.