Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Obiteljski nasilnik okrivio suprugu i Crkvu

23.04.2011. 22:00
Obiteljski nasilnik okrivio suprugu i Crkvu


Nakon što je smogla hrabrosti i napokon ga  prijavila policiji, nasilni suprug u dobi od 50 godina završio je  iza rešetaka zadarskog Istražnog centra, a pritvor može trajati  i do mjesec dana. Naime, on je već duže vrijeme maltretirao  suprugu i prisiljavao je na seksualne odnose, a kada ona na to  ne bi pristala dobila bi batine. Sve se to nerijetko događalo i  pred očima njihovog maloljetnog djeteta. Nasilnik nije od  ranije poznat policiji i zadarskom pravosuđu, ali razlog  vjerojatno leži u činjenici što je supruga sve to godinama šutke  i stoički podnosila.
Zanimljiva je svakako i informacija da je 50-godišnjak u  svojoj obrani pred istražnim sucem rekao kako on ništa nije  kriv, već je “kriva supruga i Crkva”.
A, u slučaju 57-godišnjaka iz Zadra koji je prijavljen prošle  nedjelje jer je zadovoljavao svoju pohotu na javnom mjestu,  usred bijela dana i to pred djevojčicom koja je tuda vozila bicikl,  njega je istražni sudac nakon saslušanja – pustio, iako je već  ranije prijavljivan zbog seksualnih delikata, no nije osuđivan.
Olakotna okolnost mu je bila i što je sve – priznao.