Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ni kiša ih nije spriječila u odigravanju nogometnog turnira

23.04.2016. 22:00
Ni kiša ih nije  spriječila u  odigravanju  nogometnog  turnira


– Ideja je potekla od nas nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u nogomet, najvažniju sporednu stvar na svijetu. Svake godine tri do četiri puta se nađemo kako bi pravosudne ekipe zajedno zaigrale veliki nogomet, rekao je Ivan Dobrović
Odvjetnici, suci, općinski i državni odvjetnici, te javni bilježnici iz Rijeke, Splita i Zadra nastupili su jučer na nogometnom turniru u organizaciji Sportskoga društva Pravnik iz Rijeke i Odvjetničkog  zbora Zadar.
Na pomoćnom igralištu na Stanovima ni kiša nije spriječila pravnike  da uživaju u sportskom susretu. Prilika je ovo koja se, kako je rekao, Ivan  Dobrović, ne propušta.
– Ovo je prilika da se svi zajedno međusobno nađemo, a ideja je potekla od nas nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u nogomet, najvažniju  sporednu stvar na svijetu. Svake godine tri do četiri puta se nađemo kako  bi  pravosudne ekipe zajedno zaigrale veliki nogomet, rekao je Dobrović.
Riječka ekipa jučer je imala 14 članova, a sačinjavali su je predsjednik  Općinskog suda te suci za Županijskog i Općinskog suda iz toga grada te  djelatnici državnog i županijskog odvjetništva.
Za ekipu iz Splita također je nastupilo 14 članova, a zadarska ekipa bila  je, očekivano, najbrojnija s više do 20 članova.
– Za Zadar su nastupili kolege odvjetnici, djelatnici Županijskog državnog odvjetništva, a kapetan je bio Ive Brkić, predsjednik Odvjetničkog  zbora Zadar, pojasnio je Dobrović.
Rezultat je jučer ipak bio najmanje važan. Nogometna utakmica prilika je ovim momcima za druženje, razmjenu iskustava i dobru zabavu.  Koja nije izostala. Netom nakon nogometa pravosudne ekipe uputile su  se u jedan zadarski restoran, gdje su u dobroj atmosferi nastavili ugodno  druženje.