Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Zahvala atomskim Bibinjcima

Autor: Andrija Prović

23.06.2010. 22:00
Zahvala atomskim Bibinjcima

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Svakom su igraču uručene novčane nagrade u iznosu od 300 kuna
Zlatna medalja osvojena na nedavno završenom kadetskom Prvenstvu Hrvatske, odnosno jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba, povod su jučerašnjem primanju mladih odbojkaša Gorana u Općinskoj vijećnici u Bibinjama. U nazočnosti suradnika i predstavnika lokalnih medija, odbojkašima i članu Uprave Gorana Vladi Fuzulu, biranim se riječima obratio Nino Šimunić, načelnik Općine Bibinje:
– Veliko mi je zadovoljstvo što mogu pozdraviti našu svijetlu budućnost i jamstvo za napredak odbojke u Bibinjama. U vijećnici smo se okupili s ciljem da vam čestitamo i da se zahvalimo za posljednji ostvareni uspjeh. Također, moram se zahvaliti i Vladi Fuzulu koji je jedan od najzaslužnijih za nedavna postignuća. Danas tako imamo kadetske prvake države, odnosno juniorske viceprvake te kadete, viceprvake u odbojci na pijesku. Smatram da je to uspjeh s kojim se malo tko može pohvaliti. Ovi momci imaju još mnogo toga za pokazati na odbojkaškoj sceni, a budući da postižu tako sjajne rezultate i dogodine će kandidirati za stipendije Općine Bibinje – rekao je Šimunić, dodajući:
– Svojevremeno sam i sam bio odbojkaš, no danas se igra, kako je volim nazvati, atomska odbojka, što su naši momci pokazali – mišljenja je načelnik Bibinja koji je završio govor poželjevši odbojkašima “još puno ovakvih uspjeha u bližoj i daljoj budućnosti”.
U bibinjskoj vijećnici saznali smo i da su kadeti Gorana dobili poziv na jaki međunarodni turnir koji će se od 25. do 29. rujna održati u Bariju.
– Radi se o neslužbenom prvenstvu Europe gdje će nastupiti najbolje momčadi – uputio nas je Vlado Fuzul.
Druženje s odbojkašima završeno je primopredajom darova. U ime Općine Bibinje svakom su igraču uručene novčane nagrade u iznosu od 300 kuna, dok je Vlado Fuzul Ninu Šimuniću, načelniku i Ivanu Šimuniću, predsjedniku Općinskog vijeća, darovao dvije medalje kao simboličnu zahvalu za pomoć klubu.


 BUGARIJA: NADAM SE DOBROJ MINUTAŽI U ZAGREBU


David Bugarija jedan je od četvorice odbojkaša Gorana koji bi karijeru trebao nastaviti u Zagrebu. Uz njega, ugovore su potpisali i Bruno Šimunić, Tomislav Fuzul i Roko Frleta.
– Zadovoljan sam. Potpisao sam na četiri godine, a u tom se razdoblju nadam što većoj minutaži i nastupima u Prvoj, odnosno u Interligi.