Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Branimir Vujević i Roko Sikirić ambasadori utrke Bibinje summer run

23.07.2016. 22:00
Branimir Vujević i Roko Sikirić ambasadori utrke Bibinje summer run


Osvajač olimpijske medalje, veslač Branimir Vujević i bivši hrvatski odbojkaški reprezentativac Roko Sikirić, pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje na prvom izdanju ulične utrke Bibinje summer run. Utrka će se održati u subotu, 30. srpnja s početkom u 20 sati.
Poznati sportaši nisu dvojili kada su se priključili Bibinje summer run utrci, jer, kako kažu, ovo je hvalevrijedna manifestacija.
– I sam znam kako je teško organizirati bilo kakvu sportsku manifestaciju, s obzirom da sa svojim Jadranom svake godine organiziramo Mini kup regatu u lipnju i Jadranov veslački dvoboj osmeraca u kolovozu. Stoga sam oduševljeno prihvatio na bilo koji način pomoći organizaciji prve ovakve utrke u Bibinjama – izjavio je Vujević, stručni specijalist kineziologije te sportski trener veslanja u VK Jadran Zadar.
– S obzirom da živim u Berlinu, bio sam prisutan na njihovom poznatom maratonu, tako da me veseli da će se i u mojim rodnim Bibinjama održati utrka kojoj je cilj promovirati takav oblik rekreacije. Nadam se da će trkača biti u što većem broju – rekao je Roko Sikirić.
Treba reći kako zbog velikog interesa prijave za Bibinje Summer Run traju do 30. srpnja.