Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Rupe na javnom uvidu

23.09.2010. 22:00
Rupe na javnom uvidu


Odlukom ninskog gradonačelnika Emila Ćurka i njegova stručnog kolegija na javni uvid ponovno će biti stavljen prijedlog Urbanističkog plana uređenja stambene zone Rupe Nin i to od petka 1. listopada do ponedjeljka 11. listopada.
 Prijedlog UPU-a stambene zone Rupe koja se proteže od zgrade ninske nove osnovne škole do uzvišenja Grgur, koji je do sada u nekoliko navrata bio na javnom uvidu i koji se s posebnom pozornošću iščekuje među građanima Nina, bit će istaknut u dvorani ninskog Doma kulture i moći će se uz pojašnjenja stručne osobe iz Odjela za komunalnu djelatnost grada Nina detaljno razgledati svakog radnog dana, počevši od 8 pa do 14 sati. Možebitni prijedlozi i primjedbe te druga pojašnjenja vezana uz ovaj dokument, zainteresirani će građani moći upisati u posebnu knjigu dok traje uvid.
 Javna rasprava o planu sazvana je za četvrtak 7. listopada u prostorijama Doma kulture s početkom u 12 sati. Pisana očitovanja, mišljenja i primjedbe na prijedlog Urbanističkog plana uređenja stambene zone Rupe Nin, moći će se dostaviti nositelju izrade Gradu Ninu i to najkasnije do završetka javnog uvida. Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.