Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Zadranin Andrija u borbi za Masterchef titulu

Autor: Marija Knežević

23.09.2012. 22:00
Zadranin Andrija u borbi za Masterchef titulu


U žiriju su ove godine Mate Janković, Radovan Marčić i Dino Galvagno, a Tomislav Gretić pojavljivat će se kao gostujući kuhar


Večeras počinje nova sezona Masterchefa, kulinarskog “reality showa” koji je lani osvojio hrvatske gledatelje. Jedan od natjecatelja u showu bit će i mladi Zadranin, 29-godišnji Andrija Prostran.
On i ostali natjecatelji borit će se za naklonost žirija svojim šarmom, maštovitošću i kuharskim umijećem, a čini se kako svega navedenog ima jer je u najuži izbor ušao između čak dvije tisuće prijavljenih natjecatelja.
Voditeljsku palicu druge sezone popularnog showa držat će od ove jeseni Igor Mešin, scenaristički će ga potpisivati Jasna Nanut, a uz Matu Jankovića i Radovana Marčića kuhare će, umjesto Toma Gretića, ocjenjivati chef Dino Galvagno. Uz prvoklasne hrvatske kuharske majstore u izazovu šefa kuhinje gostovat će i prošlogodišnji član žirija Tomislav Gretić. Produkcijski kreativni tim najavljuje provjerenu kvalitetu formata, novosti u sadržaju i prepoznatljivu “apetitlich” vizualnu pozadinu.
Andrija je odrastao u Zadru, završio srednju školu MIOC te studirao u Dubrovniku na Američkom koledžu za menadžment i tehnologiju u Dubrovniku. Trenutačno radi kao menadžer u jednom splitskom hotelu.
Emisija je na programu Nove TV večeras u 22 sata.