Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Danas na Pozdravu Suncu Zumba fitness flash mob

23.09.2016. 22:00
Danas na Pozdravu Suncu Zumba fitness flash mob


Na “Pozdravu Suncu” danas će se od 16 do 18 sati održati se projekt plesnog karaktera pod nazivom “Zumba fitness flash mob – Zadar”, koji se u rujnu odvija u više gradova u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Cilj projekta je promocija Zumba fitnessa kao sve popularnijeg rekreativno-zabavnog programa.
Ideja je potekla od glavnih predstavnica takvog programa na području Lijepe naše, Marine Lorencin ZES (Zumba education specialist) i Jelene Diklić (Zumba jammer), a na licenciranim ZIN instruktorima je da projekt realiziraju na atraktivnoj javnoj površini u društvu svojih vježbača i prolaznika.
– Od 16 sati okupljamo se na navedenoj lokaciji kako bismo dogovorili sitne detalje sa svima koji u startu žele sudjelovati, a za vrijeme izvođenja službene koreografije Zumba fitnessa na pjesmu “La bicicleta” od Shakire poželjno je da se pridruže svi kojima se zabavlja i pleše, kažu organizatori.
Ovaj projekt će zbog same lokacije “Pozdrav Suncu” poslužiti i kao jedna lijepa promotivna reklama našeg grada pa ovim putem Ida i Ana pozivaju da im se uz njihove kolege i vježbače pridružite u kratkom subotnjem spektaklu!