Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Vodovod za nastavak niza

Autor: Viktor Bogut

23.10.2009. 22:00
Vodovod za nastavak niza

Foto: Vedran SITNICA



Četvrtu uzastopnu pobjedu u novom prvenstvu stolnotenisači Donata tražit će danas u 11 sati, kada u Osijeku igraju protiv domaće momčadi Vodovoda. Zadrani su uvjereni u pobjedu, jer da nije tako, ne bi putovali cijelu noć da stignu u 11 sati na dvoboj.
– Vjerujem da će ovaj dvoboj biti kao uvodna dva u kojima smo slavili bez večih problema – rekao je igrač Donata Davor Karlović. Osiječani su tradicionalno bili neugodna momčad, no Vodovod od ove godine je ipak nešto drugo. U prijelaznom roku uspjeli su skupiti momčad koju predvode iskusni Filip Slamek i bivši juniorski i povremeni seniorski reprezentativac Jakov Krivić, no recesija je i na Osiječanima ostavila traga. Radi neispunjenih obaveza kluba prema njemu, momčad je napustio Jakov Krivić, što znači da će početku postavu danas predvoditi Filip Slamek koji će uz sebe imati dva mlada igrača.
– Da im igra Krivić situacija bi bila kud i kamo drukčija. Puno više bi se pripremali za ovak meč. Vjerojatno bi krenuli na put dan ranije. Ovako vjerujem da ćemo bez večih problema doći do novih bodova – zaključio je Karlović. Donat je, podsjetimo, u uvodna tri kola ostvario sve tri pobjede. Prvo su kod kuće slavili protiv Splita, da bi u Zagrebu pobijedili momčad Frima. U trećem kolu svladali su Industrogradnju u izrazito neizvjesnom dvoboju.
Parovi četvrtog kola Prve Stolnoteniske lige: Vodovod Osijek – Donat, Pula – Frim, Industrogradnja – Split, Dr. Časl – Libertas, Dugo Selo – Zagreb.