Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Šest medalja Delte iz Topuskog

Autor: Viktor Bogut

23.10.2012. 22:00
Šest medalja Delte iz Topuskog


Članovi KBK Delte nastupili su na Otvorenom kupu Topuskog sa svojih šest natjecatelja koji su napravili odličan rezultat osvojivši šest medalja. Turnir se održao pod okriljem Hrvatskog kickboxing saveza i okupio je 15-ak klubova i oko 250 natjecatelja.
Natjecalo se u disciplinama semi i light contact. Stariji kadet Boris Orlović (-57 kg) nakon tri dobivene borbe i jedne izgubljene osvojio je srebrnu medalju u disciplini light contact. Boris je nastupio i u disciplini semi contact gdje je, također stigao do srebra. Mlađi kadet Josip Orlović (-47 kg) osvojio je zlato u semi contactu, nakon što je sve tri borbe riješio u svoju korist. Josip je osvojio i srebro u light contactu u starijim kadetima. Nikoleto Grdović (-57), inače stariji kadet, nastupio je u semi contactu i osvojio broncu. Do srebra je došao stariji kadet Šime Barešić (-63 kg) koji je u light contactu zaradio srebro.
U Topuskom je nastupio i Marin Orlović (-69) u semi contact disciplini te je odmah u prvoj borbi dobio jakog borca iz Benkovca Bruna Mikulića koji ga je pobijedio rezultatom 7-6.