Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Pijani mladići pucali u “Voxovce”

Autor: Marija Knežević

23.11.2008. 23:00
Pijani mladići pucali u “Voxovce”


Ekipa lokalne, televizije “Vox” doživjela je uistinu neugodan i po život opasan incident kada se prošle subote vraćala s utakmice iz Podgorice, u susjednoj Crnoj Gori.
– Najprije su vozili uz nas, a nakon toga su nas pretekli. Odjednom smo vidjeli da netko kroz prozor pruža ruku u kojoj je pištolj i puca u zrak. Stravična scena – ispričao je Igor Jelenić Toto, komentator televizije “VOX” koja je u vlasništvu Rena Sinovčića.
Toto se sa sukomentatorom Čedomirom Perinčićem, novinarkom Slavicom Vulin i vozačem Antom Parokićem vraćao s košarkaške utakmice između “Budućnosti” i “Zadra”. Ekipa “Voxa” vozila je prema Budvi, a na cesti prije Cetinja približio im se crveni golf bez registarskih oznaka.
– Bilo ih je više u automobilu i bili su vidno pijani. Nije nam bilo svejedno. Bio je mrak, cesta vodi kroz planine, padala je kiša, prošlo je 23 sata, nigdje kuća na vidiku… Pucali su vjerojatno jer su vidjeli naše, hrvatske tablice – zaključio je Toto, istaknuvši kako incident nisu prijavili policiji i kako su se jedva čekali da dođu do naše granice.
Čedomir Ćiro Perinčić, bivši uspješni košarkaš Zadra i reprezentativac, otac košarkaša Hrvoja i Ivana Perinčića, sjedio je na stražnjem sjedalu, iza suvozača.
– Čuo sam dva ispaljena hica i vidio sam odbljeske. Nije bilo ugodno, bili su samo sedam, osam metara od nas. Bilo je kao u filmu. Svašta smo dosad prošli, svakakva pucanja u ratu, tako da nam ovo nije bilo nešto neobično – rekao je Perinčić dodajući kako ne zna zbog čega se incident uopće dogodio.
Pretpostavlja se ipak da su pijani mladići produžili njihov blagdan, odnosno slavu Aranđelovog dana koja se obilježavala dan ranije, u petak. Zbog toga je, vjerojatno i na utakmici bio jako mali broj ljudi.