Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ukrao “Cedevitu”

23.12.2010. 23:00
Ukrao “Cedevitu”


Tijekom mjeseca prosinca, u ulici Majstora Radovana u Zadru, u krugu Hotelskog poduzeća “Borik”, nepoznati je počinitelj provalio u zatvoreni restoran Aurora i  ukrao nekoliko boca alkoholnog pića i “Cedevite”, čime je  32-godišnjem vlasniku pričinjena materijalna šteta u iznosu od  oko 800 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je  kaznena prijava.
Opljačkao ju u TC “Supernova”
Policijski službenici benkovačke policijske postaje  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s  biogradskog područja kojeg se sumnjiči da je prije tri dana u  mjestu Jagodnja Donja, iz kuće u izgradnji u vlasništvu  35-godišnjaka, odnio elektroinstalacijske kablove vrijedne oko  dvije tisuće kuna. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog  krađe.
Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s benkovačkog područja. On se sumnjiči da je početkom  prosinca ove godine, u Vukšiću, iz ograđenog skladišta poduzeća “Đimica” ukrao 16 aluminijskih ploča u vrijednosti od  oko 20 tisuća kuna. I on je zaradio kaznenu prijavu zbog  krađe.
A, u srijedu tijekom prijepodnevnih sati u Trgovinskom  centru “Supernova” u Zadru, nepoznati je drznik iz torbice  58-godišnjakinje ukrao novčanik s dokumentima i novcem.  Materijalna šteta iznosi oko 800 kuna.