Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Pero Fullhouse u klubu Shark

Autor: Irena Jurjević

24.01.2013. 23:00
Pero Fullhouse u klubu Shark

Foto: PIXSELL



Nakon nedavnog gostovanja francuskog DJ-a Jacka De Marseileea, klub Shark nastavlja s oživljavanjem zadarske elektronske scene i to već ove subote s gostovanjem vrsnog DJ i producentskog imena – Pere Fullhousea.
Pero Fullhouse je jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva, jedna od glavnih pokretačkih sila u hrvatskoj klupskoj sceni ranih devedesetih zahvaljujući serijama partyja i klupskih večeri. Početno inspiriran minimal i Detroit techno pravcima, danas je njegov izbor usmjeren k minimal technu i houseu, s povremenim elektrododirima.
Danas preferira duge setove u kojima može izraziti širok raspon glazbe. Ona mora biti hipnotička i ‘funky’, kaže, nekad dublja, nekad teža. Mora dizati i spuštati, posjedovati različite elemente, ali uvijek s ‘grooveom’, dodaje Pero.
U svojoj dugogodišnjoj karijeri ovaj solinski DJ svirao je s nekima od najboljih svjetskih DJ-eva – Carl Cox, Laurent Garnier, Jeff Mills, Stacey Pullen, Mr C, Luke Slater, Richie Hawtin, Claude Young, Terry Francis, Westbam, Layo & Bushwacka, Agoria, Kevin Saunderson, svi oni gostovali su u Hrvatskoj upravo zahvaljujući njegovoj organizaciji. I zadnje, no ne i nevažno, u petnaest godina svoje karijere, Pero je održao preko 700 gaža u gotovo svakom klubu ove regije, ali i šire.
Uz Peru Fullhousea, za pult ove subote stat će i već dobro znana zadarska DJ imena – Andrologic i Edy C, a dodajmo i to kako se organizacijska ekipa ovaj put i dodatno potrudila pa će tako uz ritmove tech-housea ljubitelji elektronske glazbe imati priliku preko videowalla promatrati i snimke svemira uhvaćene preko teleskopa Hubble.