Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Utakmica Cibalia – Zadar odgođena zbog snijega

24.02.2011. 23:00
Utakmica Cibalia – Zadar odgođena zbog snijega


Zadar ipak ove subote neće igrati u Vinkovcima. Utakmica Cibalia – Zadar odgođena je zbog lošeg  vremena u Vinkovcima. Snijeg ponovno pada i nogometni  teren u gradu na Bosutu potpuno je prekriven bijelim  plaštem. Utakmica je odgođena za utorak 1. ožujka u  15 sati. Josip Bajlo, predsjednik NK  Zadar, koji obnaša i  direktorske funkcije, potvrdio  nam je jutros ovu vijest.
I trener prvoligaša sa Stanova Dalibor Zebić u potpunosti se složio s ovom odlukom.
– Imali smo već ovakav  primjer ali tada utakmica nije odgođena već smo igrali u  Karlovcu na potpuno zaleđenom travnjaku. Sva sreća  da se tada nije dogodila neka teža ozljeda, a mogla je vrlo lako. U svakom slučaju to u  Karlovcu nije nalikovalo na  nogomet.
Zebića raduje da je ovog puta pobijedio razum.
– Kada su nam se javili iz Vinkovaca s prijedlogom da se utakmica odgodi odmah smo  pristali. Vjerujem da će se do utorka uvjeti promijeniti na bolje i da će gledatelji u Vinkovcima moći uživati u lijepom nogometu. Plan je što se  tiče putovanja promijenjen,  putujemo u ponedjeljak. naši ciljevi ostaju isti,  iz Vinkovaca se želimo vratiti  neporaženi – kazao je u kratkom javljanju Zebić. 


Kapetan Zadra Jakov Surać o odgodi utakmice u Vinkovcima kaže:
– Moram priznati da se dio mene slaže s tom odgodom, a dio ne. S jedne strane ako pogledamo sigurnost igrača i veliku mogućnost ozljeda na takvom terenu, onda podržavamo ovu odluku. Uostalom, nismo najbolje reagirali ni u Karlovcu u sličnim uvjetima.
Postoje i razlozi zbog kojih bi Zadrov kapetan želio da se igra danas.
– Možda Cibalija po takvom terenu ne bi mogla razviti svoju igru i mi bi lakše došli do boda. U svakom slučaju utakmica je odgođena što nas je malo poremetilo i sada samo možemo nadati da će se uvijeti poboljšati do utorka.