Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ponovno predsjednik Predrag Dušević

24.02.2012. 23:00
Ponovno predsjednik Predrag Dušević


Voljom većine okupljenih u Izvršni odbor su birani: Predrag Dušević, Branko Dundović, Mario Vigan, Josip Romić, Ante Bolonja, Nedo Rudela i Predrag Uzelac


Budući da je nedavno na sjednici Općinskog odbora HDZ-a Ražanac usvojena odluka da se krene u nove stranačke izbore u Radovinu je održana izborna skupština temeljnog ogranka HDZ-a.
U radu skupštine koja je održana u učionici osnovne škole pored 50-ak članova stranke aktivno je sudjelovao i predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Ražanac Božo Čolak.
Skupštinu je do izbora predsjednika vodio Branko Dundović, te su predloženi kandidati i izabrani članovi novog temeljnog ogranka. Voljom većine okupljenih u Izvršni odbor su birani: Predrag Dušević, Branko Dundović, Mario Vigan, Josip Romić, Ante Bolonja, Nedo Rudela i Predrag Uzelac. Imenovani su i izaslanici koji će predstavljati Radovin u Općinskoj organizaciji HDZ-a Ražanac: Miljenko Mićo Rudela, Predrag Dušević, Mario Vigan, Branko Dundović, Denis Žeželj, Ivica Dokoza, Ante Bolonja, Predrag Uzelac, Roko Rudela, Zdravko Dundović, Anita Rudela i Ivan Žeželj. Za predsjednika koji će u idućem četverogodišnjem mandatu “kormilariti” HDZ-om Radovin jednoglasno je izabran Predrag Dušević, koji je tu dužnost obnašao i do sada.
Zahvaljujući svojim stranačkim kolegama na ponovno iskazanom povjerenju, predsjednik Dušević je istaknuo da već 22 godine HDZ u Radovinu obnaša mjesnu vlast te će se on zajedno sa svojim suradnicima zalagati da se u što skorije vrijeme kućanstva u Radovinu priključe na vodovodnu mrežu, da se izgrade nova škola i sportska dvorana te na mjestu sadašnje derutne zgrade u blizini župne kuće ambulanta i ured mjesnog odbora te nastavi izgradnja nogostupa do mjesnog groblja.
Predsjednik Općinskog HDZ-a Božo Čolak čestitao je novom vodstvu HDZ-a.
Što se pak tiče priključka na vodovodnu mrežu u Radovinu, Jovićima, Jordanima i Stojićima Čolak je kazao da će i to ubrzo biti riješeno.