Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Petorica Zadrana u reprezentaciji

Autor: Andrija Prović

24.02.2013. 23:00
Petorica Zadrana u reprezentaciji


Izbornik Srećko Šuk pozvao je na pripreme četvoricu seniora: Marina i Branka Begovića, Matu Ledenka i Milu Čakaruna te juniora Luku Baričevića


Petorica veslača Jadrana sudjelovat će na pripremama hrvatske veslačke izborne vrste u Zatonu kod Šibenika. Nakon zimskog razdoblja, kada su prevladavali “suhi” treninzi, pripreme će poslužiti za uveslavanje pred početak veslačke sezone.
Pred kraj priprema predviđena je i kontrolna daljinska regata od Šibenika do Zatona na kojoj su na prethodnim pripremama, održanim krajem studenoga prošle godine, pobijedila braća Begović. Izbornik Srećko Šuk pozvao je na pripreme četvoricu seniora: Marina i Branka Begovića, Matu Ledenka i Milu Čakaruna te juniora Luku Baričevića.
S veslačima će biti i trener Danijel Bajlo. Prije početka priprema na vodi odrađeno je i posljednje zimsko testiranje na dionici dugoj 6 km, na ergometru koje je odrađeno po klubovima. Najbolji rezultat kod seniora postigao je Marin Begović s prosjekom od 1:37,4, zatim Branko Begović (1:38,8) i Mile Čakarun (1:39,5), što je njegov najbolji rezultat do sada.
Kod juniora je vrlo dobar rezultat ostvario Luka Baričević s prosjekom od 1.39,7 što je nekoliko desetinki sporije negoli na prethodnom testu, ali još uvijek vrlo dobar juniorski rezultat.