Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Boris Rogoznica izdao singl “Tvoje ime”

24.03.2017. 23:00
Boris Rogoznica izdao singl “Tvoje ime”


Talentirani i zgodni Zadranin, kantautor Boris Rogoznicapredstavlja ovih dana novu pjesmu iz svoje kreativne radionice, pod naslovom ‘Tvoje ime’. Ostao je njome vjeran sebi kada je u pitanju autorski potpis samih pjesama.
Rogoznica je dosad singlovima ‘O čemu razmišljaš u snu’, ‘Na mojim rukama’, ‘Prazan papir’ i ‘Sajam snova’, polako, ali sigurno gradio svoj prepoznatljivi glazbeni put na sceni.
Sigurni smo kako će nova skladba u kratko vrijeme osvojiti simpatije i prikupiti pozitivne komentare brojne Borisove publike diljem regije.
– Tvoje ime moja je autorska pjesma koju sam napisao ove zime, stoga je pomalo tmurnog i sjetnog ugođaja. Glazbena je to priča o starim ljubavima. Volio bi da ona pronađe put do publike, koja je može iskreno razumijeti te istodobno uživati u njoj. Ukoliko uspijem to ostvariti, bit ću u potpunosti zadovoljan, istaknuo je Boris.
S prvim danima proljeća Boris se, nakon dosadašnjih balada, okušao u nešto bržem ritmu. Kako zvuči ‘Tvoje ime’ poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/Ej_IrDgbO0U
Autor glazbe i teksta je Boris Rogoznica, dok je autor aranžmana, glazbeni producent i tonski snimatelj Jelenko Hodak.