Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nakon Subašića u NK Zadar učlanili se i Modrić i Livaković

24.03.2017. 23:00
Nakon Subašića u NK Zadar učlanili se i Modrić i Livaković


Nakon Danijela Subašića, jučer su članovi NK Zadra postali i ostali zadarski reprezentativci Luka Modrić i Dominik Livaković, dok ozlijeđenog Šimu Vrsaljka njegova članska iskaznica čeka. Zadarskoj dici, kako ih od milja zovu u klubu, iskaznice su u Zagrebu, uoči utakmice Hrvatska – Ukrajina, uručili direktor NK Zadra Svetko Ćustić i predsjednik NO NK Zadar Jakov Surać, a tom su se prilikom reprezentativci fotografirali i sa šalom kluba kojeg su dobili za uspomenu.
– Dečki su zaista presretni što su dio svega ovoga i što mogu pomoći na početku ove nove priče Nogometnog kluba Zadar. Pričali smo preko tri sata o svemu, a najviše o Zadru i nogometu. Oni su tu, spremni pomoći kada god bude trebalo i njihova nam je podrška od neizmjernog značaja – kazao je Svetko Ćustić, direktor Nogometnog kluba Zadar.
Kakva je bila reakcija kada ste im uručili članske iskaznice s njihovim imenima?
– Ma, odlična, drago im je što se u klubu iz kojega su potekli napokon pokreće nešto dobro i redovito prate sve naše aktivnosti putem društvenih mreža. Imamo u planu još mnogo projekata koji ih uključuju, ali idemo korak po korak. Za sada vam mogu otkriti samo da ćemo ih sigurno ovog ljeta ugostiti na Stanovima kako bi se družili s našom djecom i navijačima – istaknuo je Ćustić.
Kako doznajemo iz NK Zadra, u klub se učlanilo već blizu 300 navijača, a taj je broj svakodnevno u porastu s obzirom da je prošli tjedan krenulo i online članstvo na web adresi www.nkzadar.hr. Osim putem interneta, u NK Zadar možete se učlaniti i svakog dana od ponedjeljka do petka o 9 do 14 sati u prostorijama kluba na Stanovima.