Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Odgođen koncert u čast Tomislava Ivčića

Autor: Irena Jurjević

24.04.2013. 22:00
Odgođen koncert u čast Tomislava Ivčića

Foto: Marin GOSPIĆ



»Tjedan Zadrana u Zagrebu« započinje sutra s nešto promijenjenim programom. Umjesto gala večeri na imanju Marcinel program započinje tradicionalnom večeri Zadrana u Klubu zadarskih studenata, nakon čega će se zabava nastaviti u u Roko akademiji s koncertom Nene Belana. Posebna pogodnost za članove kluba je slobodan ulaz na koncert.
U subotu u povodu 20. obljetnice osnivanja Matice Zadrana, kao i 60. obljetnice od prvoga službenog okupljanja Zadrana u Zagrebu, u Klubu Zadarskih studenata predavanje i predstavljanje svoje knjige »Matica Zadrana« imat će Pavao Jerolimov nakon čega će uslijediti nastup klape Bošketi i recitacija Filipa Lokina.
– Najvažniji dio projekta, koncert u čast Tomislava Ivčića prebačen je na 22. lipnja, a više informacija saznat će se na novinskoj konferenciji na Višnjiku, rekao nam je Karlo Vulin, predsjednik Kluba Zadarskih studenata. Sudjelovanje na koncertu potvrdili su Mladen Grdović, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Zoran Jelenković, Bepo Matešić, Jole i brojni drugi, a dan uoči koncerta najavljena je i izložba fotografija iz života Tomislava Ivčića.