Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Počinju prijave za VAK”AN”ZA-u

24.06.2012. 22:00
Počinju prijave za VAK”AN”ZA-u


Petu godinu za redom more zadarskog kanala i zadarska riva ugostit će Vaterpolski amaterski kup “antivaterpolista i neplivača” zadarskog akvatorija, popularnu VAK”AN”ZA-u. Najveća amaterska vaterpolska revija Sjevernog Jadrana ponovno je zamišljena kao spoj sporta i zabave koji će pored sudionika muškog i ženskog turnira privući veliki broj zaljubljenika u loptanje na vodi iz Krševanovog grada, odnosno njihove domaće i inozemne goste. Manifestaciju uz pomoć Grada Zadra i Turističke zajednice Grada Zadra i ove godine organizira Društvo športske rekreacije Osmijeh za-Dar, koje nam poručuje da prijave za muški dio turnira započinju 21. lipnja i traju do 21. srpnja, kada će se održati ždrijeb i izvlačenje skupina; prijave za WAK”AN”ZA-u Zadar 2012. traju do 25. srpnja budući da nadmetanje pripadnica ljepšeg spola kreće sedam dana kasnije, dok kotizacija za natjecanje iznosi 700 kuna po sastavu.
Turnir se održava do 12. kolovoza kada su na rasporedu muška i ženska finala. Međutim, kako postoji mogućnost dolaska nekoliko inozemnih momčadi VAK”AN”ZA bi u tom slučaju trajala do 10. kolovoza, a četiri najbolja tima sa zadarskog turnira u razdoblju od 12. do 17. kolovoza snage bi odmjerila s inozemnim predstavnicima.
Jedna od novosti u odnosu na prijašnja izdanja jest snimanje spotova za najavu ekipa, od kojih će najbolji po izboru organizatora i posebne komisije dobiti posebnu nagradu. Snimanje bi trebalo biti obavljeno najkasnije do 16. srpnja, a sve informacije vezane uz ovaj dio te uz prijave i kotizacije mogu se dobiti na broj: 095/579-9130, na facebook stranici: http://www.facebook.com/VakanzaZadar, odnosno putem adrese elektroničke pošte: [email protected].
Ovo je peta jubilarna VAK”AN”ZA i sve sudionike očekuje bogat i zanimljiv nagradni fond, kako za momčadi tako i pojedinačne nagrade – poručuju organizatori koji će još jednom istaknuti slogan turnira: VAK”AN”ZA je mjesto na kojem su svi isti, na kojem je “voda” svima do grla!