Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Massimo Savić Biograđanima predstavlja svoj novi album

24.07.2012. 22:00
Massimo Savić Biograđanima predstavlja svoj novi album


Massimo nastavlja koncertnu turneju po Hrvatskoj u sklopu koje predstavlja svoj studijski album “Dodirni me slučajno”


Nakon  srijede i Radio Luksemburga u petak  u Aqua klubu na plaži Soline u Biogradu na Moru nastupa nebrojeno  puta nagrađivan i beskompromisno  veličanstveni Massimo Savić u pratnji benda. Massimo nastavlja koncertnu turneju po Hrvatskoj u sklopu koje predstavlja svoj studijski album “Dodirni me slučajno”. Početak  koncerta je predviđen za 22 sata.
– Najljepše mi je kada mogu svirati  sa svojim bendom. Uživo, pred publikom i dati im ono najbolje od  sebe, govori Massimo pred dolazak  u Biograd.
Najnovijim uratkom Massimo  čvrsto stoji na vrhu svih hrvatskih  ljestvica po broju prodanih albuma, a  ugovoreni koncerti se zbog iznimne  traženosti pretvaraju u spektakle.
– Osjećam se zaista fantastično i  nadam se da ćete se i biogradska  publika tako osjećati jer ću ih nastojati zaraziti glazbom. Pripremili  smo im puno lipih pjesama, poručuje zadarski zet koji je spot za  pjesmu “Iz jednog pogleda”, koja je  najavila album, snimio upravo u Zadru i u nepunu godinu dana “zaradio” nevjerojatnih 2,3 milijuna klikova na YouTubeu.
Tri godine od hvaljenog studijskog  albuma “Sunce se ponovno rađa” te  godinu dana od live albuma “Massimo sings Sinatra”, taj se proslavljeni glazbenik specifična vokala  javnosti predstavlja po mišljenju  mnogih s dosad najzrelijim albumom  u tri desetljeća dugoj karijeri te s  puno drskijim zvukom. Na koncertu  će Massimo izvoditi pjesme s novog  albuma, ali i stare provjerene hitove.
– Massimo je vrhunski glazbenik  koji svoje emocije prenosi publici, a u  njegovom izražaju nema nimalo agresije, samo ljubavi prema glazbi, izjavio  je Danijel Šangulin iz Aqua kluba.
Osim “Iz jednog pogleda” koja je  osvojila radijski eter, i aktualnog  singla “Dodirni me slučajno”, Massimo će Biograđanima i njihovim  gostima u društvu svog pratećeg  benda predstaviti i mnoge druge  pjesme s novog albuma “Krug u  žitu”, “Tišina”, “Dijete u meni”, “Sretan put”… Naravno, koncert će biti  “prošaran” i znanim hitovima iz  Massimove duge karijere, odnosno  albuma “Massimo”, “Vještina”,  “Vještina II”, “Sunce se ponovo  rađa”…