Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Rasprodane sve ulaznice za Zadarsku noć

24.11.2011. 23:00
Rasprodane sve ulaznice za Zadarsku noć


Karte za Zadarsku noć koja se večeras već tradicionalno održava u zagrebačkom klubu Roko akademija rasprodane su do posljednje. Razlog je tome što su Zadrani sa zagrebačkom studentskom adresom redovito vjerni ovoj omiljenoj zabavnoj noći u povodu blagdana svetog Krševana, ali i činjenici da će ih večeras zabavljati uvijek rado viđeni zadarski pjevač Mladen Grdović koji za tu prigodu, kaže, pjeva bez naknade, dok će plaćeni biti jedino članovi njegovog pratećeg benda.
– Zadnji put sam na Zadarskoj noći nastupao prije dvije godine i sada sam, evo, došao opet. Sve pozivnice koje su postojale su podijeljene i mislim da će to biti prava fešta do jutra, najavio je Grdović.
Zadarska noć redovito je omiljena i kod studenata iz svih dijelova Dalmacije, no kako se ovdje radi ipak o Zadarskoj noći, Grdović će sa zadarskim studentima provesti neko vrijeme prije koncerta u prostorijama njihovog kluba nakon čega će zajedno prema mjestu održavanja koncerta.
Otkrio nam je i da se u Zagrebu u posljednjih mjesec dana nalazi stalno, jer je u procesu snimanja albuma koji bi trebao izaći jako brzo – oko Nove godine. Unatoč obavezama uspijeva i dalje održati svoj tempo trčanja od 5-6 kilometara dnevno pa je tako, kaže, skinuo već pet kilograma, a i na koncertima nije ništa manje mirno. Upravo je, kaže, zajedno s Daliborom Brunom napunio dvije dvorane za redom u Ptuju i Mariboru.
– Ne žalim se, ide mi dobro, zaključuje Grdović.