Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ražov i Buky imaju novi spot

24.12.2011. 23:00
Ražov i Buky imaju novi spot


Ivica Ražov i Ivan Bukelić Buky stvaraju opet. Nakon “Besmrtne ljubavi” ovaj dvojac prije nekoliko dana izdao je videospot za njihovu novu pjesmu “Ne budim se umoran”. Spot je sniman u prostorijama Konzervatorskog i reprografskog odjela u Zadru, a režirao ga je ErikKyleLončar. Sveukupno se snimalo dva dana, doznajemo od Ivana Bukelića Bukyja, a u njemu su sudjelovale i članice zadarske navijačke skupine Tornadelle.
– Ovaj put moja uloga u samoj pjesmi je puno manja. Sudjelovao sam čisto da se vidi da sam u projektu, jer je moj udio bio više organizacijske prirode, pojasnio je Buky. Cijela priča oko suradnje s Ivicom Ražovom započeta je inače i prije “Besmrtne ljubavi”, iako je taj projekt zapravo bio presudan da krenu većim koracima prema naprijed.
– Upoznao sam Ivicu preko zajedničkog prijatelja nakon čega sam ga povezao s drugim mojim prijateljima koji su radili na spotu za ‘Besmrtnu ljubav’. Tada je sve i krenulo, iako je na početku bilo teško, naposljetku su nam se otvorila vrata, počeli su nam puštati i na CMC-u, pa sada već imamo u planu i neke daljnje projekte izvan države, s njemačkim i engleskim glazbenicima, otkrio je Buky.
Glazbu i tekst napravio je Ivica Ražov, pjesma je inače producirana u zagrebačkom AndreiMusic Studiju, a spot se može naći na Facebook stranici http://facebook.com/BukyMusic ili Youtube kanalu http://www.youtube.com/user/BukyMusic.