Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

U žaru svađe zarila mu nož u leđa!

Autor: Suzana Bandić

25.03.2013. 23:00
U žaru svađe zarila mu nož u leđa!


– U nedjelju oko 17 sati verbalno i fizički su se sukobili 42-godišnjak i 40-godišnjakinja pri čemu je muškarac oštrim predmetom lakše ozlijeđen u predjelu leđa – izvijestili su iz PU zadarske gdje je jučer još uvijek bilo u tijeku kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom


Nož u leđa, i to doslovno, dobio je 42-godišnji Zadranin koji se u nedjelju poslijepodne posvađao sa svojom, dvije godine mlađom, partnericom. Izvanbračni supružnici su se, po informacijama iz PU zadarske, najprije porječkali u svom stanu u Ulici Andrije Hebranga u Zadru, no prepirka je eskalirala u fizički obračun u kojemu je “snažnija” polovica izvukla “deblji” kraj.
– U nedjelju oko 17 sati verbalno i fizički su se sukobili 42-godišnjak i 40-godišnjakinja pri čemu je muškarac oštrim predmetom lakše ozlijeđen u predjelu leđa – izvijestili su iz PU zadarske gdje je jučer još uvijek bilo u tijeku kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom ženom.
Neslužbeno doznajemo kako je riječ o starim policijskim znancima, 40-godišnjoj Ivi J. Š. i 42-godišnjem Davoru V., koji su u policijskim evidencijama zavedeni zbog zloporabe opojnih droga.
Ženi slijedi kaznena prijava, najvjerojatnije zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda svom partneru u žaru svađe.