Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Maša i Medvjed Zadranima će glumiti 30. ožujka

25.03.2016. 23:00
Maša i Medvjed Zadranima će glumiti 30. ožujka


Kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. Svi oni kojima taj dan ne odgovara, mogu zatražiti povrat novca za ulaznice na prodajnom mjestu gdje su i kupljene
Organizator predstave pod nazivom Maša i Medvjed, Bodysense Zagreb, zbog opravdanih tehničkih problema promijenio je zadarski dan održavanja popularne kazališne predstave za djecu. Novi termin održavanja je u srijedu, 30. ožujka u 17 sati. Predstava će se održati u središnjoj dvorani, potvrdili su u ŠC Višnjik.
– Ovom prilikom želimo izvijestiti sve koji su već nabavili ulaznice za ovu originalnu predstavu, da iste ulaznice vrijede za novi termin s početkom u 17 sati. Svi oni koji su svoje ulaznice već nabavili, a novi termin im ne odgovara, mogu zatražiti povrat novčanih sredstava na prodajnom mjestu gdje su i kupljene, navode organizatori.
Maša i Medvjed je, podsjetimo, predstava ruskoga dječjega kazališta iz Moskve koja je jedinstvena na svijetu upravo zbog licence koju posjeduje, ali i zbog iznimno skupe produkcije, koja zahtijeva posebne tehničke uvjete. Napravljena je prema istoimenom popularnom ruskom animiranom filmu za djecu o nestašnoj djevojčici Maši i simpatičnom Medi, koji je zaludio djecu diljem svijeta.
Animirani film prikazuje zgode tih likova, koji usprkos razlikama u karakteru, iz epizode u epizodu dokazuju što je pravo prijateljstvo. Zajedno dožive brojne komične zgode, u koje Maša upadne zbog svoje razigranosti i znatiželje. Medvjed voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom, ali sve se uvijek dobro riješi, zahvaljujući Medvjedovu zaštitničkom ponašanju prema njoj i njegovoj smirenosti i snalažljivosti.