Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ante Žoni Maksan predsjednik Odbora za branitelje

25.03.2017. 23:00
Ante Žoni Maksan predsjednik Odbora za branitelje


U dvorani Trnava u Zagrebu HSP AS jučer je održao sjednicu predsjedništva stranke Raspravljena je politička situacija na razini svih dvadeset županija i grada Zagreba. Doneseno je niz operativnih, tehničkih ali i političkih odluka na kojima je bilo težište ove sjednice.
– Sukladno usvojenim stranačkim odlukama kojima se zabranjuje predizborna i poslijeizborna suradnja sa strankama sljednicama zločinačkih programa Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, potvrđena je operativna sposobnost da HSP AS izlazi sa samostalnim i koalicijskim kandidatima na razini svih dvadeset županija, grada Zagreba, svih županijskih sjedišta i velikih gradova kao i u velikoj većini općina i gradova na predstojećim općim lokalnim izborima. Preferira se samostalni izlazak i suradnja s dosadašnjim partnerima gdje je koalicija u prethodnom periodu polučila pozitivne rezultate, istaknuo je predsjednik stranke Hrvoje Niče.
Za predsjednika Odbora HSP AS za branitelje izabran je legendarni bojovnik iz Pakoštana Ante Žoni Maksan. Na svim razinama ustrojeni su Klubovi mladih, žena starčevićanki, te Klubovi utemeljitelja stranke.