Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Više od 200 ljubitelja Hajduka u Briševu slavilo Bilu noć (FOTOGALERIJA)

25.03.2017. 23:00
Više od 200 ljubitelja Hajduka u Briševu slavilo Bilu noć (FOTOGALERIJA)


Prva Bila noć za zadarsko područje, u kojoj su se družili svi ovdašnji prijatelji Nogometnoga kluba Hajduk, koja je upriličena u subotu navečer u poznatoj sali za vjenčanja u Briševu, okupila je više od 200 ljudi. NK Hajduk predstavljali su član NO Denis Kosor, voditelj skautske službe kluba Zadranin Saša Bjelanović, Mirta Šurjak, igrač prve momčadi Ante Erceg, veteran bilih Ivo Bego, a među nazočnima je bio i Zadranin Dragan Blatnjak, također bivši igrač Hajduka.
  Kako nam je kazao poznati zadarski ljubitelj majstora s mora, koji je i sam sudjelovao u organizaciji, Tomislav Klepo, Bila noć ponudila je sjajnu zabavu.
 – Uživali smo u druženju uz birana dalmatinska jela i pića, a cijele noći orila se pisma. Pjevali su nam Josip Čačić, koji je i ovog puta cijelu salu podigao na noge izvodeći pjesme legendarnog Miše Kovača, kao i Mambo bend i bibinjski grdelin Ivica SikirIć Ićo. Pjevali su, dakako, dalmatinske pisme, govori Klepo, dodajući kako je večer uveličala i neizostavna prekrasna bakljada u kojoj je zapaljeno 40-ak ove komada vrste pirotehničkih sredstava.
 – Nazočni su se izvrsno zabavili i u nagradnim igrama koje su izvučene u lutriji. Glavna nagrada tako je bio komplet Hajduka, dres, kapa, šal i kalendar, ali ništa lošije nisu bile ni ostale nagrade, koje su osigurali brojni sponzori ove fešte. Sudionici Noći dobili su tako ručkove, ulaznice za planinarenje, šišanje u frizerskim salonima, poklon bonove te druge nagrade, priča ovaj Zadranin, koji je spomenuo kako je jedan autobuser, sponzor večeri, osigurao čak dva autobusa za besplatan prijevoz sudionika manifestacije.
 Ovu Bilu noć zajednički su organizirali Društvo prijatelja Hajduka (DPH) Zadar i DPH Obrovac.