Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Pakoštancu ukraden novac iz kuće

25.04.2011. 22:00
Pakoštancu ukraden novac iz kuće


U mjestu Pakoštane tijekom noći sa subote na  nedjelju nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u  vlasništvu 58-godišnjaka, iz koje je ukrao veću količinu domaćeg  novca. Iste noći u Ulici Ante Kuzmanića u Zadru, ukraden je  moped marke „sanli si 50″, registarske oznake ZD 251-GE, u  vlasništvu 58-godišnjaka. Materijalna šteta je četiri tisuće kuna.  Protiv nepoznatih počinitelja podnesene su kaznene prijave.
Opet gorjele automobilske gume
U subotu oko 22 sata, u mjestu Vrana, na predjelu  „Biba” i na cesti između mjesta Vrana i Radašinovci na predjelu  Piketi, nepoznati počinitelji zapalili su više komada automobilskih guma, koje su u 23.15 sati, ugašene i uklonjene s  kolnika. S ceste su ih uklonili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Pakoštana. Nije bilo poteškoća u redovnom odvijanju prometa. Policajci sada pokušavaju ući u trag  počiniteljima.
Prometna nesreća kod odmorišta Nadin
Djevojčica u dobi od 12 godina srećom, tek je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 11.50 sati na autocesti A1 kod odmorišta Nadin.
Do nesreće je došlo u trenutku kada je 59-godišnjem vozaču “mercedesa” šibenskih registracija pukla guma, pa je on proklizao i udario u zaštitnu ogradu.
Međutim, to je bilo kobno za automobil koji je vozio iza njega, a riječ je o automobilu marke “seat” njemačkih registracija kojeg je vozila 37-godišnjakinja. Ona je počela kočiti, a 28-godišnja Slovakinja koja je vozila “ford fiestu” naletila je na “seat” pri čemu je došlo do lakšeg sudara. Djevojčica iz Slovačke je lakše ozlijeđena.
Očevid su obavili policajci PU zadarske, a za vrijeme njegova trajanja od 12 do 14 sati, promet se odvijao zaobilazno – preko odmorišta.