Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Juričević: Nema nikakvih prepreka za gradnju Hummelsovih vila

Autor: Velimir Brkić

25.04.2013. 22:00
Juričević: Nema nikakvih prepreka za gradnju Hummelsovih vila


Vijest jučer objavljena u Zadarskom listu da će 24-godišnji Mats Julian Hummels, jedan od najboljih svjetskih srednjih braniča, njemački nogometaš i nacionalni reprezentativac koji igra za dortmundsku Borussiju, graditi tri luksuzne vile u Posedarju, odjeknula je širom Zadarske županije.
– Da Hummels gradi tri vile u Posedarju doznala su ponajprije posedarska djeca i mladež putem interneta i Facebooka, govori Ivica Juričević, načelnik Posedarja.
– Mi smo to u Općinskoj upravi i službeno doznali kad smo od županijskog Upravnog odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje nedavno dobili upit za očitovanje o projektu gradnje triju Hummelsovih vila i još tri vile također njemačkih investitora na predjelu Pavlinka.
–  Prema važećem PPU-u područje Pavlinke gdje će Hummels graditi elitne vile je građevinsko područje i zaista nema nikakve prepreke za gradnju stambenih objekata sukladno Prostornim planom Općine Posedarje, rekao je Juričević.
Dok Hummels slavi pobjedu svoje Borussije protiv Reala u Posedarju se već sakupljaju članovi posedarske Torcide i dogovaraju da ga za mjesec ili dva dočekaju  kako to i priliči ovdašnjim vatrenim navijačima.