Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Fabijanić: Bit ćemo pobjednici drugog kruga

25.05.2017. 22:00
Fabijanić: Bit ćemo pobjednici drugog kruga


Rudolf Dvorski, predsjednik MODES-a, na današnjoj se novinskoj konferenciji, kojoj su nazočili njihovi kandidati na Pagu, Ante i Davorin Fabijanić, zahvalio svim biračima koji su izišli na izbore, a posebno onima koji su dali povjerenje njihovoj stranci, ujedno najavljujući u drugom krugu pobjedu njihova kandidata za gradonačelnika, Ante Fabijanića:
– Zadovoljni smo rezultatima jer smo kao mlada stranka, nastala prije deset mjeseci, ušli u Županijsku skupštinu. Gotovo u svim gradovima ušli smo u gradska vijeća, izuzev Obrovca i Zadra, a nadam se da ćemo u gradu Pagu imati gradonačelnika, što bi za našu mladu stranku bio ogroman korak naprijed. Pred nama su i parlamentarni izbori za koje ćemo također biti spremni, a nadam se kako će ubuduće biti uvedeno obvezno glasovanje kako bi birači na izbore izišli u puno većem broju. To je potrebno našoj državi kako bi demokracija bila potpuna, ovako, ostaje gorak okus u ustima zbog izlaska znatno manje od polovice birača i čini se kako sve to skupa nema smisla – naglasio je Dvorski.
– Manipulacije koje radi naš protivnik u gradu Pagu, počevši od obećavanja radnih mjesta do prijetnje otkazima, HDZ-u neće proći jer će MODES biti suvereni pobjednik drugog kruga izbora, a takav način rada mi sigurno nećemo primjenjivati. 
Kandidat za gradonačelnika Paga, Ante Fabijanić, najavljuje kako će oni biti pobjednici prvog kruga, i to “vrlo uvjerljivo”:
– Zahvaljujem svim biračima koji su prepoznali moj rad u protekle četiri godine, zbog čega su nam iz sveg srca dali podršku znajući kako smo radili. Imamo niz velikih projekata u gospodarstvu i zdravstvenom turizmu kojima želimo zaustaviti iseljavanje mladih sa otoka, to nam je cilj broj jedan i iza tih projekata stojimo jasno i glasno – naglasio je Fabijanić.
Kandidat za dogradonačelnika Paga, Davorin Fabijanić, izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je njihovu listu u Pagu prepoznalo mnogo mladih ljudi koji u njima vide svoju budućnost:
– Protiv sebe imamo i jake institucije, ali nećemo govoriti o njima, idemo naprijed i to je naš jedini cilj – poručio je Fabijanić.