Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Enio Meštrović: Više nema konobe da mi šalju inspekcije u nju

25.07.2016. 22:00
Enio Meštrović: Više nema konobe da mi šalju inspekcije u nju


Pobijedila je zdrava snaga, jer mi nismo podobni. Mi smo aktivisti i volonteri koji samo žele pošteno i iskreno raditi za dobrobit svoga mjesta i budućnost svoje djece. I prije više od godine dana bilo je isto pa nam nisu dali raditi. Izgubili smo dragocjeno vrijeme koje ćemo sada nastojati nadoknaditi. Izgubili smo 25 godina podobnosti, a problema je more – komentirao je jučer izbornu pobjedu za Vijeće Mjesnog odbora Bokanjca, nositelj Nezavisne liste i poznati zadarski performer Enio Meštrović.
Dodao je kako su otvoreni za suradnju sa svima i da vjeruje da su ljudi u svojoj naravi – dobri, te da očekuje dobru suradnju s gradskim vlastima.
– Iskreno se nadam da se neće ponoviti scenarij od prije godinu i pol dana kada smo se pojavili pa su meni svako malo počele stizati inspekcije u konobu. Konobu sam u međuvremenu zatvorio i neću je otvarati. Najavljujemo i kandidaturu za lokalne izbore u svibnju sljedeće godine s radikalnim političkim programom. Radikalnim za političare, ali normalnim za sve nas ‘obične’ ljude – otkrio je najpoznatiji “zadarski” Bokanjanin.
Na ponovljenim izborima za vijeća mjesnih odbora Silbe i Bokanjca, održanima u nedjelju, HDZ je izgubio izbore od nezavisnih lista. U Bokanjcu je Nezavisna lista Enija Meštrovića pobijedila listu HDZ-HSS pa je tako Enio Meštrović “do koljena” potukao svoga prezimenjaka Olivija Meštrovića, dok su listu HDZ-a na Silbi nadmoćno pobijedile mlade žene. Riječ je o Nezavisnoj listi Sare Lovrović koja je dobila više glasova od liste HDZ-a i HSLS-a koju je predvodio Gerald Baranović inače, član HSLS-a.
Izbornu pobjedu komentirala je i nositeljica nezavisne liste Sara Lovrović rekavši kako bi lagala da kaže kako ona i njezine kolegice i prijateljice nisu očekivale, nadale se, pa i vjerovale u pobjedu.
– Još je sve ‘friško’ i još nismo ni svjesne, ali veselimo se svemu što pobjeda donosi. Naši izborni protivnici su nam čestitali. Pit ćemo kavicu i dalje svi zajedno jer svi imamo isti cilj, a to je da Silba ide nabolje u svim smjerovima – odgovorila je na naš upit hoće li i dalje “ljuti” politički protivnici piti kave zajedno kao i prije izbora.