Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Dvije “dame” opljačkale butik

25.09.2011. 22:00
Dvije “dame” opljačkale butik


I proteklog vikenda u zapisniku PU zadarske zabilježeno je niz provala i krađa, pa je tako na predjelu Laz u mjestu Vir na istoimenom otoku s broda “Regal” u vlasništvu 40-godišnjeg slovenskog državljanina ukradeno brodsko računalo, osovina s propelerom, radio, pojačalo i zvučnici. Materijalna šteta iznosi 25 tisuća kuna. U prijepodnevnim satima subote u centri grada u Ulici Elizabete Kotromanić, ukraden je bicikl „giant rock” vrijedan oko tisuću i pol kuna u vlasništvu 40-godišnje Zadranke.
Bez novčanika u kojem je bilo nešto više od 200 kuna, deset eura i osobni dokumenti ostala je 21-godišnja Zadranka. Krađa se dogodila u kafiću “Piramida” u Ulici Špire Brusine, a djevojka je krađu procijenila na sveukupno oko 500 kuna. Iz dvorišta obiteljske kuće na Putu Grande 32 u Biogradu, nestao je motocikl “piaggo” zadarskih registracija kojeg je vozila 25-godišnjakinja iz Biograda. Riječ je o materijalnoj šteti koja je procijenjena na 20-ak tisuća kuna. Na Krešimirovoj obali, također, u Biogradu nepoznati je počinitelj iz nezaključanog ureda tvrtke “Pitter”, ukrao novac i prijenosno računalo “toshiba”, a šteta je 18 tisuća kuna.
U razdoblju od 20. do 23. ovog mjeseca u mjestu Petrčane iz otvorenog restorana “Bonaca” 42-godišnjaka iz Petrčana ukradeno je deset punih bačvi u kojima se nalazilo Ožujsko pivo zapremnine od 30 i 50 litara. Šteta je oko 12 tisuća kuna.
Pred samo zatvaranje trgovine u petak oko 21 sat, 25-godišnja prodavačica trgovine odjevnim predmetima “Donatela” u Borrelijevoj ulici u Zadru, prijavila je da su oko 19.30 sati, dvije nepoznate ženske osobe iz otvorenog ormarića koji se nalazi iza prodajnog pulta, ukrale pernicu u kojoj se nalazio manji novčani iznos.
Policija traga za kradljivicama.