Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Hana pobijedila u ulozi Mladena Grdovića pa nazdravila vodom

25.09.2016. 22:00
Hana pobijedila u ulozi Mladena Grdovića pa nazdravila vodom


Spektakularno otvaranje treće sezone televizijskog showa “Tvoje lice zvuči poznato” donijelo je nove transformacije iz jednog spola u drugi, od jedne boje kože do druge, a najbolja od svih bila je Hana Hegedušić, koja je pretvorbom u Mladena Grdovića izazvala salve smijeha i publike i žirija. Izvedbom “Bolje živim nego ministar”, Hana je gotovo izbrisala liniju razlike između sebe i Grdovića i vjerodostojno kopirala njegov stas i glas.
U prvoj emisiji nove sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” zasluženo je prvu pobjedu odnijela Hana Hegedušić koja je odlično utjelovila zadarskog pjevača Mladena Grdovića.
Originalni nastup, imitacije, identični pokreti na pozornici nisu zaobišli ni samog Grdovića koji je kroz smijeh kazao kako je oduševljen izvedbom.
– Gledao sam sam sebe i smijao se. Baš sam se čuo sa Hanom koju poznajem otkako je bila dijete i rekao sam joj kako je u nastupu bila originalna. Rekao sam joj kako bi bilo najbolje da umisto mene sada ona dva miseca ide na nastupe, a ja ću se malo odmoriti. Sve je odlično napravila, otpivala i frizura je bila originalna, ma super, oduševljeno je komentirao Grdović. Dodaje kako za razliku od Miše Kovača njegov nastup i nije baš lagan za imitiranje.
Goran Navojec posebno se uživio u njezinu izvedbu i šaljivo nastavio na Hanin muški lik.
– Mladene, puno mi je drago šta si karakter i nisi tia popit! Ti si svima pokaza neću i bok! Bok!, našalio se Navojec, a Hana je u izvedbi pobjedničke pjesme, kako i dolikuje, nazdravila čašom vode.
Zapaženu ulogu u prvoj epizodi imao je i jedan pravi Zadranin, koji se prerušio u – crnca. Filip Dizdar prošao je nevjerojatnu transformaciju u will.i.am-a koja nikog nije ostavila ravnodušnim. Navojec je u svom komentaru istaknuo upravo tu fizičku fenomenalnu pretvorbu.
– Odlično glasovno i odlično stasovno. Pohvalit ću i odjel za uljepšavanja i odijevanja koji su napravili jedno čudo, rekao je Goran, a posebnu je pohvalu dobio i od Tome.
– will.i.am je jedan od meni najdražih producenata. Uvijek se bojim kad netko izvodi tako nešto da će biti loše i na svu sreću bilo je dobro i uživao sam u svemu, iskren je bio Tomo in der Mühlen .