Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Zadnji poziv za rock and roll u Zadru

25.12.2013. 23:00
Zadnji poziv za rock and roll u Zadru


Ova 2013. godina, unatoč svim crnim pričama koje slušamo, čitamo i gledamo po medijima, nekima je ipak bila draga i uspješna. Jedni od tih su i The Second Hand Band – jedan od ponajboljih cover bendova u Hrvatskoj. Odlučili su zadnju svirku ove godine održati u Zadru, 27. prosinca u Q baru, te 28. prosinca 2013. u Bibinjama!
U moru loše glazbe, folka i trasha, The Second Hand Band svira dobri stari rock and roll, a u više od dva sata svirke, ostavljaju srce na pozornici. Jedan od rijetkih bendova koji već petnaest godina na našoj sceni propovijeda još ono malo pravog rock`n`rolla što je ostalo. Poznati su po vrhunskim obradama pjesama legendarnih Lynyrd Skynyrda, Bad Companya, Joe Cockera, Roling Stonesa, Elvisa Presley-a i ostalih velikana rock’n’rolla. Današnju postavu benda čine sve redom vrsni glazbenici Marko Bosak/ vokal, Ivan Vranješ-Vrana/gitara, Ivan Pasković-Pale/klavir- rhodes -hammond, Dario  Horvat/bubanj, Berislav Vrabec-Bero/bas gitara, Andrej God/gitara, Danko Krznarić/gitara – hammond te back vocali Bojana Klepač, hrvatska Janis Joplin, Nikolina Fistrić i Monika Jakuš. Nakon velike ljetne turneje kojom su zapalili jadransku obalu, ponovno se vraćaju u Zadar, grad svoje najdraže publike!
„Zamislili smo to kao druženje u blagdanskom duhu, ispraćaj stare, nama drage, godine. Kao i svima, i nama se srce razgali u ovo vrijeme i voljeli bismo da svi podijele s nama tu ljubav koju osjećamo prema rock and rollu! Željeli bismo se zahvaliti publici za sve godine podrške i pjevanja na našim koncertima! Željeli bismo da sa sobom povedu i svoje prijatelje, i nećake, i malo odrasliju djecu – naumili smo odgojiti nove generacije, pokazati im žive svirke i srce rock and rolla, koje u nama  kuca glasnije nego ikad! Svirke u Zadru i Bibinjama zadnje su u ovoj godini, te bi nam bila iznimna čast kad bi svi s nama ispratili ovu godinu! Dat ćemo sve od sebe, a srce puno zahvalnosti za sve ove dane, naš je poklon dragoj nam publici!” – poručio je pjevač The Second Hand Banda, Marko Bosak.
A kako to izgleda kada to radi The Second Hand Band možete pogledati u njihovom promo filmiću http://www.youtube.com/watch?v=YtNJywdAEy8&feature=youtu.be
The Second Hand Band donosi atmosferu starih, dobrih live svirki, legendi rock and roll glazbe, a svi vi ste pozvani na koncert koji se nema prilike slušati svaki dan!