Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Na ovima se ne može vaditi

Autor: Viktor Bogut

26.02.2010. 23:00
Na ovima se ne može vaditi

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Nakon poraza od Vodovoda teško je davati bilo kakve najave za dvoboj s Dr. Časlom. Uopće ne treba spominjati tko je favorit u tom dvoboju – rekao je ključni operater Donata Denis Karlović
Nakon domaćeg poraza od superslabe momčadi Vodovod Osijeka, stolnotenisači Donata danas nastavljaju s natjecanjem u Prvoj ligi. Idu u goste trenutačno najboljoj hrvatskoj momčadi Dr. Časlu, tako da se najave poput “mora se vaditi na Dr. Časlu” nikako ne smiju napisati. Sve osim glatke pobjede domaćoj momčadi bilo bi veliko iznenađenje. Iako je prije nekoliko tjedana veliku buru digao meč u kojemu je Dr. Časl poražen u Dugom Selu na “zanimljiv” način u kojemu je nastupio bez dva glavna igrača, bilo kakve ideje o uroti više nemaju smisla, pošto Donat nije u stanju dobiti slabašne Osječane kod kuće. Da stvar bude zanimljivija, Zadrani i dalje imaju vrlo realna šanse da uđu u doigravanje. No za to treba pobjeđivati. Doduše, ne danas. Danas će vjerojatno izgubiti. No valja dobiti ono što slijedi u idućim kolima.
– Nakon poraza od Vodovoda teško je davati bilo kakve najave za dvoboj s Dr. Časlom. Uopće ne treba spominjati tko je favorit u tom dvoboju – rekao je ključni operater Donata Denis Karlović.
Zadarski trio koji će istrčati u arenu u privatnoj školi samog Dr. Časla će biti Tomislav Kolarek, Stipe Josipović i Josip Miljković.
– Sigurno da uvijek želimo pobijediti. Ali i dalje igramo bez Davora Karlovića tako da je jako teško očekivati dobar rezultat. Prije svega cilj je razigrati Kolareka i Josipovića i pokušat ih vratiti u formu za ostale dvoboje.
Davor Karlović, iako često zna spašavati situaciju (nekad mu uspije, nekad ne) i dalje je ozlijeđen i pitanje je kada će ponovo biti spreman.
– On će za nekih desetak dana krenuti s treningom i onda ćemo vidjeti hoće li se moći u potpunosti oporaviti i odigrati ostatak sezone.


 PRVA STOLNOTENISKA LIGA


Parovi 14. kola: Dr. Časl – Donat, Pula – Zagreb, Dugo Selo – Libertas, Vodovod – Split, Industrogradnja – Frim