Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Ljubičić: Ninsko blato dat ćemo na međunarodni natječaj

Autor: Branko Božić

26.04.2013. 22:00
Ljubičić: Ninsko blato dat ćemo na međunarodni natječaj

Foto: Branko BOŽIĆ



Predsjednici ninskog SDP-a Endo Sipina, HNS-a Josip Stulić i HSS-a Jurica Magaš potpisali su koalicijski sporazum za nadolazeće lokalne izbore i predstavili svog nestranačkog kandidata Branka Ljubičića za mjesto gradonačelnika Grada Nina. Za dogradonačelnicu je istaknuta Ljiljana Pera Škibola (SDP) dok je za nositeljicu liste za Gradsko vijeće predstavljena Ljiljana Sipina (SDP).
.Kandidat za gradonačelnika Branko Ljubičić je uvjeren u osvajanje vlasti i najavio je da će odmah otvoriti vrata građanima koji će biti njihovi prijatelji i kako nikada više neće biti »kineskog zida« između građana i uprave grada kao što je to bio slučaj do sada.
– Naši prvi koraci će se ogledati u snimanju i evidentiranju gradske imovine i izradi strategije njenog iskorištavanja. Kad je u pitanju zdravstveni turizam i izgradnja zdravstveno-turističkog centra Ninsko blato, sve je jasno. Tu se već 50 godina nas Ninjane uporno laže. Sastat ćemo se odmah s čelnicima zadarske Tankerske plovidbe koja je naš prijatelj, a ne neprijatelj, i vidjeti mogu li oni u roku od 12 mjeseci krenuti s gradnjom. Ako pak to nisu u mogućnosti, ugovor ćemo staviti izvan snage te ćemo čitav projekt ponuditi na javni međunarodni natječaj, rekao je Ljubičić.