Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

MODES u obrovačkoj koaliciji

26.04.2017. 22:00
MODES u obrovačkoj koaliciji


U utorak navečer postignut je još jedan zanimljiv sporazum za Obrovac – koaliciji HSLS – SDP- HSP pridružio se i MODES. Ovu nam je vijest potvrdio predsjednik obrovačke podružnice MODES-a Milan Župan, napominjući kako su počašćeni što mogu sudjelovati u ovoj jakoj oporbenoj koaliciji za bolji Obrovac:
– Situacija je u našem gradu postala neizdrživa! Ljudima koji odlaze, ali i onima koji pokušavaju ostati i preživjeti u ovom gradu, nije važno tko je na vlasti, već da se nešto popravi. Stanje je u Obrovcu alarmantno, grad smo koji odumire, ostajemo bez mladih i zato smo se ujedinili kako bismo ovom gradu konačno donijeli svijetlu budućnost – kaže Župan.
Idejni inicijator koalicije, predsjednik Županijskog odbora HSLS-a Marko Klanac, izuzetno je zadovoljan proširenjem  jer to znači još veću podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Ivanu Vrkiću.
– U Obrovcu više nitko ne sumnja u našu pobjedu. Već 80 posto mještana Karina izjasnilo se za našu koaliciju, a podršku nam šalju i stanovnici ostalih mjesta izmučeni dugogodišnjom vladavinom HDZ-a koji ništa za njih nije napravio – rekao je.