Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Zadarski brudet kontra osječkog fiša

Autor: Drago Bajković

26.07.2013. 22:00
Zadarski brudet kontra osječkog fiša

Foto: Zvonko KUCELIN



Hajduk i Dinamo su arhivirani, prvoligaš sa Stanova će danas na svom travnjaku u okviru 3. kola Prve HNL ugostiti Osijek. Bit će to dvoboj jedina dva prvoligaša koji u prethodna dva kola nisu osvojili niti boda. Za pretpostaviti je da i jedni i drugi što prije žele promijeniti taj podatak na ljestvici i da će se na Stanovima voditi žestoka borba za bodove. Momčad Ferde Milina odlučna je da ove subote u kasno večernjem terminu upravo ona bude ta koja će travnjak napustiti slaveći pobjedu. Jedno je sigurno, morat će proliti puno znoja da se se ta želja pretvori u javu.
– Ni Zadar, ni Osijek nemaju niti boda. To je dobar preduvjet za pravu nogometnu borbu na Stanovima – kazivao je jučer Ferdo Milin, trener prvoligaša sa Stanova.
Milin najavljuje ofenzivu protiv Osječana, ali bez srljanja.
– Ne mislimo jurnuti grlom u jagode. Nema potrebe za time jer to bi nas moglo skupo koštati. Ispitat ćemo malo kako dišu, a onda vidjeti koji je najbolji put do njihova gola. To ne znači da od prve minute ne želimo nametnuti svoju igru. Dapače, agresivnošću od samog početka moramo dati do znanja što želimo. Presingom kroz blok i kroz zonu moramo potpuno poremetiti njihove planove. Vjerujem u svoju momčad i znam da će danas dati sve od sebe kako bi protiv Osijeka osvojili prvi trobod u novoj sezoni – kazao je na kraju razgovora Milin.
Vjerojatni sastav: Gluić, Prahić, Con, Ikić, Jerbić, Muić, Vasilj, Gržan, Begonja, Ivančić, Terkeš. Cijena ulaznice:30 kuna.